1. Home
  2. Baggrund
  3. Brug NemID når du handler brugt bil
0

Brug NemID når du handler brugt bil

Brug NemID når du handler brugt bil
0
0

Med muligheden for at slutsedlen underskrive med det digitale NemID, er det blevet sikrere for privatkøberen at handle brugt bil.

For private brugtbilskøbere er det snart slut med at bøvle med bunkevis af papirslapper i forbindelse med en handel – nu kan der skabes en online slutseddel, der underskrives digitalt med NemID af sælger og køber.

Spørger man forbrugerorganisationen FDM er en af de vigtigste elementer i en brugtbilshandel en klar skriftlig aftale, der beskriver bilen der handles og hvad der skal stilles op, såfremt der opstår problemer hen ad vejen. Denne aftale bør altid være underskrevet af begge parter i en handel og sedlen har traditionelt været håndskrevet eller trykt.

Men der hersker en naturlig uvished omkring disse aftaler – mange af dem er simple eller blot hentet fra en skabelon fra nettet. Med det nye løsning er der fuldkommen klarhed over aftalen. Løsningen udbydes af ’Sikker Bilhandel’, der på deres hjemmeside tilbyder muligheden for at skabe en dækkende online slutseddel. Her kan der arbejde med et eller flere udkast til slutsedler, hente gemte slutsedler eller maile udkast til modparten.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Når der er nået enighed om indholdet i slutsedlen fremsendes den via email til sælger og køber med henblik på digital underskrift. Når begge parter har gennemlæst og underskrevet, vil de modtage en dækkende kontrakt i underskrevet form for det handlede med fuld vished om indhold og modparts identitet.