1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Chevrolet sedan med 415 heste og baghjulstræk
0

Chevrolet sedan med 415 heste og baghjulstræk

Chevrolet sedan med 415 heste og baghjulstræk
0
0

Hvis du tror Chevrolet kun handler om Spark og Aveo, så har du ikke hørt om den nye SS, som er deres første sportssedan.

Kræftværket er en 6,2 liters V8 som yder omkring 415 heste og 562Nm, hvilket er cirka 35 hk og 47Nm mindre end den nyligt offentliggjort LT1 V8-motor i Corvette Stingray. I kombinationen med den sekstrins automatgearkasse er accelerationen klaret på 5 sekunder. Der er dog ikke nævnt noget om mulighed for en manuel gearkasse.

Chevrolet SS er en amerikansk model af den nye Holden SS V, som er bygget på samme platform som Camaro. Forrest er et MacPherson ophæng mens man bagtil finder et selvstændigt multilink ophæng, hvilket bør give en fin sportsaffjedring. Bremserne leveres af Brembo mens den elektriske servostyring er optimeret mod en sportslig køreoplevelse. Derudover fortæller Chevrolet den nye SS har en næsten 50/50 vægtfordeling samt et lavt tyngdepunkt, hvilket tilsammen skulle give en ganske hæderlig køreoplevelse.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Udstyret inkluderer bl.a. elektrisk justerbare forsæder, lædersæder, Bose lydsystem, head-up display samtidig med massere af benplads.

Den nye potente Chevrolet bliver sat til salg i sidste kvartal af 2013, men vi forventer den ikke til Danmark.

tags: