1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Citröen har DS9 i kulissen
0

Citröen har DS9 i kulissen

Citröen har DS9 i kulissen
0
0

Dette slørede billede menes at vise den nye Citröen DS9, en luksussedan der forventes at blive præsenteret for verden ved Beijing Motor Show til april. Billedet blev lagt op på Citroëns officielle Facebook side, tidligere i dag, sammen med beskeden om at fremtidens DS-linje er under udvikling.

Ved Geneve motor show, tidligere på måneden, afslørede Citröens administrerende direktør, Frederic Banzet, at DS-modellinjen skal gennem gå en globalisering i år.

Sammen med planer om, at lancere DS3, DS4 samt DS5 i Kina, Rusland og Brazilien, forklarede Banzet at tre nye Kina-specifikke DS modeller forventes at blive lanceret, da Kina nu er Citroëns største marked.

Disse vil omfatte en ny sedan i C-segmentet, en ny SUV samt en større luksussedan, der forventes at blive DS9.

Bilen er inspireret af Metropolis konceptbilen, som var på udstilling ved World Expo i Shanghai i 2010. Konceptet blev set som et bud på en bil, der kunne tage kampen op med BMW 5-serie, Audi A6 samt Mercedes-Benz E-klasse.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Selvom DS9 og de andre to DS modeller, i første omgang udelukkende vil blive lanceret i Kina, udelukkede Banzet ikke at de kunne blive tilbudt på andre markeder, inklusiv Europa.

tags: