1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Dårlig smag har lige fået en ny betydning…
11

Dårlig smag har lige fået en ny betydning…

Dårlig smag har lige fået en ny betydning…
0
11

Vi er mildest talt forfærdet. Tuningsfirmaet Mansory har begået hærværk mod den ellers så smukke Mercedes S63 AMG Coupé – se blot på billederne.

Mansory kalder modellen for Diamond Edition, og den har premiere ved Geneve Motor Show.

Der er ingen tvivl om, at det er en ener, men det er i hvert fald ikke en diamant i vores øjne. S63’eren har fået en mat blå farve, aerodynamiske forbedringer, et nyt bodykit, nye kofangere og diverse andre ”optimeringer”. Nårh ja, de 22” fælge kan man heller ikke helt undgå at lægge mærke til.

Måske kan du huske, at vi forleden skrev om Brabus 850 6.0 Biturbo Coupe, der havde 850 hk v. 5.400 omdr/min og hele 1.450 Nm mellem 2.500-4.500 omdrejninger i minuttet. Dog var momentet elektronisk begrænset til 1.150 Nm for at skåne gearkassen. Læs om den her.

Flere heste end en LaFerari!

Mansory har givet den 5.5 liters V8 biturbo motor sit M100 kit, der er den helt store omvæltning af motoren. Ny ECU, turbolader, andet kompressor system og MANGE andre dele. I alt er ydelsen hævet til 985 hestekræfter og 1.400 Newtonmeter. Mansory siger dog, at de har elektronisk begrænset momentet til de 1.400 Nm…

Den imponerende ydelse gør, at Mercedes S63 AMG Coupé Diamond Edition af Mansory har flere heste end en Ferrari LaFerrari… Forrykt. Mansory påstår dog også, at de har skåret et helt sekund af accelerationstiden til 100 km/t! Det bringer accelerationstiden ned på blot 3,2 sekunder, og med en elektronisk begrænset topfart på 300 km/t burde man kunne slippe fra hvem som helst.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''