1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Dacia indtager Danmark
0

Dacia indtager Danmark

Dacia indtager Danmark
0
0

Fra d.13 april finder du 33 spritnye Dacia forhandlere i Danmark, som er klar til at fortælle dig om det nyeste bilmærke i Danmark – og tilmed Danmarks billigste familiebil…

Dacia har oplevet enorm succes på det europæiske marked igennem de senere år, hvor 2012 udmærkede sig som et rekordår med en stigning på 4,8 % i antal solgte biler ift. 2011. Dermed kom det samlede antal solgte biler op på 359.882 i 2012, og der er store forventninger til en stigning i salget, da man nu lancerer mærket i både Danmark og England.

De 33 nye forhandlere vil kunne findes i alle afkroge af Danmark, og hos Renault som står for salget af Dacia i Danmark er man særdeles lykkelige over den snarlige lancering af mærket i Danmark:

”Vi har arbejdet lang tid for at få Dacia til Danmark. Nu er det lykkes. Vi har etableret et netværk af 33 forhandlere, der alle i forvejen er autoriserede Renault forhandlere. Jeg kan mærke, at de næsten ikke kan vente med at vise Dacia frem, og det kan jeg godt forstå. Dacia er nemlig i den grad en bil vi tror apellerer til danskerne, som jo kigger meget på prisen, når de køber bil. Og med Dacia kommer de til at kigge mere end en gang – for bilerne er så billige, at man skulle tro der var tale om en trykfejl ”, siger en forventningsfuld Henrik Bang, direktør hos Renault Danmark.

Den første model som skal sælges er den store familiebil Dacia Lodgy med plads til syv personer. Efter sommerferien lanceres Dacia Lodgy, som er lidt større end en Renault Clio, mens stationcarmodellen Dacia Logan MCV med et flot bagagerum også er på vej.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Alle Dacia-modeller bygger på gennemafprøvet Renault-teknologi, og har bl.a. de samme motorer som findes i Renaults biler. Herudover er garantien endda bedre hos Dacia…