1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på ny Mitsubishi
0

Danmarkspremiere på ny Mitsubishi

Danmarkspremiere på ny Mitsubishi
0
0

Mitsubishi har ikke haft en bil i B-klassen siden Colt, der var en ganske populær model. B-Segmentet tegnede 28 % af markedet i 2013.

Japanske Mitsubishi har ikke ligefrem haft det let, men de prøver nu at gøre sig mere interessante med den faceliftede ASX crossover, Outlander og den nye Space Star.

Space Star har Danmarkspremiere d. 16 & 17 august, og priserne starter ved 89.990 kroner, hvilket er en stærk indstigningspris! Prisen er endda inklusiv fem døre og aircondition!

Bilen er også angivet til at kunne køre 25 km/l ved blandet kørsel og blot udlede 92 g/km, hvilket placerer den i energimærke A+-klassen, og en halvårlig ejerafgift på 290 kroner.

Da Mitsubishi Space Star er en billig bil i både indkøb, brændstof og har tre års garanti uden kilometerbegrænsning appellerer den godt til unge bilister, og Mitsubishi er derfor klar med en billig forsikring. Unge fra 18 år kan tegne en 1-årig forsikring til 6.900 kr. uanset bopæl og skadeshistorik. Er man mere end 25 år er prisen 3.637 kroner.

”Med den nye Space Star appellerer Mitsubishi til en bredere målgruppe end tidligere. Designet og især prisen er interessant for unge og familier med små børn, som værdsætter en kompakt bil, og som ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyret,” siger Dorte Arvin, PR & Marketing Manager, Mitsubishi Danmark.

Modelprogrammet:

1.0 Inform kr. 89.990
Inform udstyr
Aircondition, radio/CD- afspiller, el-justerbare sidespejle, fjernbetjent centrallås, 5 døre, 5 siddepladser

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

1.2 Invite kr. 99.990
Invite udstyr i tillæg til Inform
El-ruder for og bag, el-justerbare sidespejle m. varme, varme i forsæder, mørktonede ruder

1.2 Intense. Introtilbud kr. 114.990 inkl. metallak – kunden sparer kr. 30.000
Intense udstyr i tillæg til Invite
Fuldautomatisk klimaanlæg, Bluetooth, ratbetjent fartpilot og radio/CD, nøglefri adgang og start, blinklys i sidespejle, læderrat- og gearknop, tågeforlygter, 15” alufælge

1.2 Intense CVT. Introtilbud kr. 129.990 inkl. metallak – kunden sparer kr. 30.000