1. Home
  2. Baggrund
  3. Dansk bilmesse skifter navn
0

Dansk bilmesse skifter navn

Dansk bilmesse skifter navn
0
0

Biler for Alle som afholdes i Messecenter Herning har skiftet navn til BILER BILER BILER og skærper dermed profilen omkring messen.

BILER BILER BILER finder sted fra torsdag til søndag d.24-27. Oktober 2013, og har været gennemført siden 1997. Det er dog ikke første gang bilmessen skifter gang, da det er sket otte gange i alt.

Administrerende direktør for De Danske Bilimportører, Bent Mikkelsen udtaler:

”I samarbejde med MCH Messecenter Herning lancerede vi et nyt koncept for den biludstilling, der fandt sted i 2011, og som på mange måder blev en succes. Vi lagde vægt på nytænkning og nye ideer, som skulle være med til at relancere store biludstillinger i Danmark, og som først og fremmest havde bilen i centrum. Det er den fornyelse, MCH nu vil videreføre, og på den baggrund er vi glade for endnu en gang at være med i det tætte samarbejde om at gøre næste store bilmesse i Herning til en succes.”

Projektleder Betina Engholm hos MCH uddyber:

”På grundlag af den respons, vi har fået fra udstillerne og de mange besøgende, vil vi, når den næste messe åbner, præsentere en række nye og spændende aktiviteter samt fornyelse af mange af de aktiviteter, der blev vist i 2011. Selv navnet har vi udviklet, så messen fremover hedder BILER BILER BILER.”

”Derfor skal ingen være i tvivl om, at det er bilen og de oplevelser, der knytter sig til bilen, der vil være i centrum, og som vil være resultatet af et godt og konstruktivt samarbejde med De Danske Bilimportører og foreningens medlemmer.”