1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Dansk pris på Peugeot 208 GTi – Video
0

Dansk pris på Peugeot 208 GTi – Video

Dansk pris på Peugeot 208 GTi – Video
0
0

Forventninger til Peugeots nye mini-GTI stiger og vi vover os ud i et bud på de danske priser.

Er du på jagt efter en ny GTI? Så er du heldig, for det ser ud til at 2013 bliver et af de bedste år i klassen med den nye Renault Clio R.S:, Ford Fiesta ST og Peugeots kommende 208 GTI.

Fra 297.000 kr.

Forventningerne er skyhøje med til dem alle tre, men Ford har sikret sig omtale med offentliggørelsen af prisen på ST, der kan blive din fra 281.990 kr. Det burde give den en ekstra tand mod de ca. 297.000 kr. som vi forventer Peugeot 208 GTI vil koste når den ankommer til landet.
208 har naturligvis 20 hestekræfter mere end Fiesta, men til næsten 1.300 kr. per hest falder det ikke helt ud i Peugeotens favør. Og så venter vi blot på Renault og spørgsmålet er om de kan matche landsmændenes pris.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Flere franskmænd

R.S.-mærket har unægtelig mere respekt blandt entusiaster end Peugeot nyder for tiden, men det kontroversielle skift til dobbeltkoblingsgearkasse kunne give bagslag.
Det kan ikke forventes at Clio R.S. vil koste mere end 315.000 kr., da der i givet fald vil blive for kort prismæssig afstand op til næste klasse med Focus ST og kumpaner.

Peugeot frigav for nyligt denne video, der giver en tidlig forsmag på den nye model: