1. Home
  2. Baggrund
  3. De mest interessante biler ved Detroit Motor Show 2012
0

De mest interessante biler ved Detroit Motor Show 2012

De mest interessante biler ved Detroit Motor Show 2012
0
0

Hver år afholdes Nordamerikas internationale motorshow, som også går under navnene NAIAS og Detroit Motor Show.

Der er altid mange nye spændende modeller, og bilsektionen.dk har her samlet en række af bilerne vi ser frem til ved Detroit Motor Show.

Læs om de forskellige modeller forneden her:

Bentley Continental V8:

Modellen er ikke ny, men det er den 4.0 liters twinturbo V8 motor der i mod. Den yder 500 hk ved 6.000 omdrejninger i minuttet, mens det maksimale drejningsmoment er 660 Nm fra 1.700 – 4.000 o/min. – Derudover er den udstyret med en 8-trins automatgearkasse og et firehjulstræksystem(40 % foran og 60 % bagtil).

Specifikationerne fortæller at 0-100 km/t er klaret på 5 sekunder, mens topfarten er på 290 km/t!

Den primære grund til Bentley Continental V8 eksisterer er økonomien, som vil være op til 40 % bedre end den gamle model. – Dermed vil den kunne køre over 800 kilometer på én optankning.

BMW 3-Serie:

Den nye BMW 3-Serie vil for første gang blive vist i USA ved Detroit Motor Show.

Opdateringen af BMW 3-Serien inkluderer både nye motorer og et nyt design.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

BMW har gjort 3-Serien kendt for sine køreegenskaber, hvilket der også er arbejdet med i denne omgang. – F. eks er vægtfordelingen 50:50, og selvfølgelig er den udstyret med baghjulstræk.

Derudover vil den mest brændstoføkonomiske model kunne køre op til 24,4 km/l, mens den stadig yder 164 dieselhestekræfter.

Den største model er BMW 335i med 306 hk, som kører 15,6 km/l og går fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder.

Cadillac ATS:

Selvfølgelig skal en ny Cadillac vises ved Detroit Motor show, og derfor kæmper de med at få det sidste klar. Den nye Cadillac ATS 2.0 liters turbomotor yder 270 hk og 353 Nm.

Udover den 2.0 turbomotor finder man også en 2.5 liters firecylindret og 3.6 liters V6-motor.

Ford Mondeo:

Ved Detroit Motor Show vil Ford vise deres nye Fusion. – Den model vi vil kende som Ford Mondeo i Europa.

Vi kender endnu ikke til nogen specifikationer, men vi vil holde dig opdateret!

Hyundai Veloster:

Du vil snart kunne læse vores test af Hyundai Veloster her på bilsektionen.dk, hvor vi må konkludere, at motoren er noget nær død. – I hvert fald i forhold til designet.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Det skal en ny 1.6 liters turbomotor med 204 hk og 265 Nm dog lave om på! – Vi glæder os til at følge op på motoren, som forhåbentlig vil give en helt ny og mere sportslig oplevelse af Hyundai Veloster.

Mercedes E300 BlueTEC Hybrid:

Bilproducenternes udviklingsafdelinger fokuserer meget på forbedring af CO2-udledning, så deres mærke kan blive markedets førende.

Derfor er Mercedes klar med modellen E 300 BlueTEC hybrid, som kombinerer en turbodieselmotor med 204 hk og 500 Nm med en elektrisk motor som yder 27 hk og 250 Nm. – Derudover er modellen både udstyret med start/stop, og oplader energien ved bremsning.

Den nye Mercedes E300 BlueTEC Hybrid bliver iflg. Mercedes selv verdens mest brændstoføkonomiske luksuriøse bil, da den kan klare 23,8 km/l og kub udleder 109 gram CO2 per kilometer.

Selvom ydelsen skal sammenlignes med E 300 CDI, så er brændstoføkonomien 15 % lavere end E 250 CDI!

Mercedes SL:

Designet er bl.a. ændret med en ny front, hvor man finder et stort Mercedes-logo og større LED forlygter. – Derudover er der også nye sideskørter, luftindtag på siden, LED baglygter og et dobbeltudstødningssystem.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Det er dog ikke kun designet som er nyt, da den har tabt sig 140 kilo, og der er to opdaterede motorer med hhv. 302 hk og 429 hk. – Begge modeller har som standard en 7-trins gearkasse.

Porsche 911 Cabriolet:

Alle vidst der ville komme en ny Porsche 911 Cabriolet, og nu er den klar! Som forventet er den udstyret med en soft top i stedet for en hard top, som nogle af Porsche 911 konkurrenterne har.

Under motorhjelmen vil man i Porsche 911 Cabriolet kunne finde en 3.4 liters motor med 350 hk eller en større 3.8 med 400 hestekræfter.

Vi holder dig opdateret på Detroit Motor Show!

Hvis du vil have endnu flere informationer om alle de interessante modeller ved Detroit Motor Show, så hold dig opdateret dagligt på bilsektionen.dk.