1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Den her Bentley er IKKE elegant
0

Den her Bentley er IKKE elegant

Den her Bentley er IKKE elegant
0
0

Normalt er en Bentley en elegant bil, der i nogles øjne samtidig er en smule vulgær. Den tyske tuningsproducents Mansorys udgave af Continental GT Convertible er dog kun vulgær.

Alt det elegante er fjernet, og om end den også er eksklusiv, så er det ikke ligefrem den form for eksklusiv, som vi holder af her på redaktionen.

Mansory har taget deres udgave af Bentley Continental GT Convertible med til Franfkurt Motor Show, hvor den i sin guldorange farve tiltrækker masser af opmærksomhed. Okay, lad os indrømme vi nok mest er skeptiske omkring farvevalget på eksteriøret og interiøret. For kigger man på selve tuningen, så lyder det jo ganske fornuftigt.

Der er sket lidt af hvert med bilen, da der bl.a. er skift udstødningssystem, og motoren har både fået nye stempler, turboladere og intercooler.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Ydelsen er normalt 575 hk og 700 Nm fra den 6-liters TwinTurbo W12-motor, som er koblet til en ottetrins ZF automatgearkasse. Mansory har dog hævet ydelsen til ekstreme 986 hk og 1.200 Nm ved 2.100 omdr/min. Accelerationstiden fra 0-100 km/t er blot 3,9 sekunder, hvilket er 0,8 sekunder hurtigere end den almindelige model! Topfarten er også hævet med 16 km/t til 330 km/t.