1. Home
  2. Baggrund
  3. Den multimillionære bonderøv
0

Den multimillionære bonderøv

Den multimillionære bonderøv
0
0

Jesper Buch kalder sig selv ”en bonderøv fra Vamdrup”, men det skal siges han er en særdeles succesfuld jysk bonderøv.

Som 16-årig besluttede Jesper Buch han ville være millionær. En drøm de fleste unge har, men kun få formår at føre den ud i livet. Jesper er en af de få, og efter salget af Just Eat er han ”økonomisk uafhængig”, som han selv kalder det. I dag investerer Jesper i iværksætterprojekter, og er således blandt andet medejer af Miinto, GoMore, AutoButler og Hungry.

)

Just Eat startede Jesper tilbage i 2001, og i dag er det verdens største hjemmeside for bestilling af take-away mad. I dag er Jesper fyldt 38 år, og han har opnået status som en af mest anerkendte iværksættere i Danmark. Jesper og hans selskaber har også rekorden i at vinde og blive nomineret til E-Handelsprisen, og i 2007 vandt han ligeledes Børsens Gazellepris! Listen af anerkendelsespriser vil kunne fortsætte i en uendelighed, hvilket også underbygges af, han blev optaget i ”Young Global Leader” i selskab med Facebook-stifteren Mark Zuckerberg.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Jesper solgte sine sidste Just Eat-aktier tilbage i 2011, hvorefter han gik fra mangemillionær til multimillionær, som han selv udtrykker det. Efter salget skulle tankerne samles, og han besluttede at gå den 850 kilometer lange Camino de Santiago rute.

De mange cifre på bankkontoen er dog ikke kommet uden hårdt arbejde, og således var en arbejdsuge på 80 timer langtfra ualmindeligt i de første mange år. De første år af Just Eat historien boede han i hvad der betegnes som et iværksætterkollektiv. Alle Jespers likvide midler var investeret i Just Eat, mens han yderligere havde hæftet for et lån i banken. Dermed var der ingen eksotiske biloplevelser.

Ifm. Just Eat voksede flyttede Jesper til London i slutningen af 2005, hvor det sammen med en lønforhøjelse blev muligt at købe en drømmebil. Valget faldt på Porsche 911 Carrera fra 2001, der i dag blot er én af de mange eksklusive biler, som han kan skrive på sit bil-cv. Herefter gik det stærkt, og Jesper nåede kortvarigt at eje en Cayenne, der dog blev stjålet i Spanien efter blot tre måneder. Herefter købte Jesper en Audi S6 V10 med Milltek-sportsudstødning, en Maserati GranTurismo S og mest opsigtsvækkende en Porsche 997 Turbo cabriolet. Den ekstreme Porsche har cirka 500 heste og yder 680 Nm, hvilket får den fra 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder med en topfart på 312 km/t.

”Den næste bil jeg vil købe er en den nye Audi RS6, da den skal erstatte min S6’er. Jeg forkæler dog kun mig selv med en ny bil, når jeg har haft succes med en forretning og solgt ud af mine aktier i den.”

Helt fanatisk omkring kun at eje eksklusive biler er Jesper dog ikke, da han oftest bruger sin Smart i Spanien. Denne købte han for blot 2.500 euro, og siden købet for tre år siden, har Jesper blot brugt 140 euro til service. Trods man er blevet økonomisk uafhængig understreger Jesper, at man ikke behøves kaste med penge om sig til højre og venstre. Derfor køber han heller aldrig en spritny bil, da han nægter at tage den første store afskrivning.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Vi siger tak for kigget.