1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Den nye BMW “Compact Sedan Concept” i et elegant design
0

Den nye BMW “Compact Sedan Concept” i et elegant design

Den nye BMW “Compact Sedan Concept” i et elegant design
0
0

BMW ser potentiale i en ”Compact Sedan” i deres ellers ret så brede modelprogram, og det er selvfølgelig i form af en firedørs sedan-variant af den populære 1-Serie. Faktisk er potentialet så stort, at de allerede på et stort internationalt motorshow i Kina i disse dage offenligør den nye BMW ”Compact Sedan Concept”.

Hos BMW er man helt oppe og ringe over den nye kompakte sedan, da den ifølge dem giver både passagerer og føreren enormt meget plads på et ret så kompakt areal, samtidig med at den ser sporty ud, ligger godt på vejen og med en vis elegance som ved enhver anden BMW.

En 1-Serie….bare i sedan-form og med fire døre

Og så ikke helt alligevel. Eksteriørmæssigt lader vi billederne tale for sig selv. Den har aner fra en 1-Serie i form af den korte karrosse, og samtidig er det en helt ny bil. De sporty og elegante linjer gør konceptbilen meget dynamisk at se på, og hos BMW går man all-in på at bruge lange linjer gennem hele bilen. Just the way we like it. På billederne ser du den i en brunlig farve, ja BMW kalder den for ’Liquid Metal Bronze’, og den klæder faktisk også bilen.

Poleret aluminium finder du mange steder rundt omkring på bilen, og det er med til at gøre den lige ét hak mere eksklusiv igen. Den ruller på nogle kæmpe 20”-alufælge i et dobbelteget design, fuldstændig som vi kender det fra andre BMW-modeller. Hvad du ligeledes kender fra andre BMW-modeller, det er den store frontgrill foran. Den såkaldte ”kidney grill”, som har fulgt BMW gennem årtier.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

LED-forlygterne peger ind mod frontgrillen og er med til at gøre forenden mere dynamisk. Ser du forenden af den nye kompakte sedan i dit bakspejl, skal du bare gi’ den masser af plads til at komme forbi…

Bagfra bliver du i tvivl, om du egentlig kigger på den nye kompakte sedan eller den største 7-Serie. Her minder de to modeller nemlig meget om hinanden, men igen med LED-baglygter formet som et ”L” ifølge BMW. Vi har dog svært ved at se det.

Interiøret er i en klasse for sig

Godt nok er det stadig kun en konceptbil, men interiøret ser stadig vildt ud og en smule 7-Serie inspireret. Man lægger hurtigt mærke til, at man hos BMW har fokuseret på føreren af bilen, og at pågældende skal have oversigt over det hele – på en overskuelig måde. Tilmed er den udstyret med et kæmpe navigationssystem som set i de andre BMW-modeller, og vi ved herfra, at det virker super godt.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Interiøret bærer ligeledes præg af Nappa-læder på sæderne og rundt omkring i resten af kabinen. Ud fra illustrationerne ser kabinen faktisk også enormt stor ud, men lad os ikke drage nogle konklusioner endnu.
En kompakt sedan udført i eksklusive materialer af hvad den nye konceptbil fra BMW er. Den er netop blevet præsenteret i Kina, og vi følger op på sagen, såfremt den kommer i produktion en dag.