1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Dogde frigiver teaserbillede af den nye Viper
0

Dogde frigiver teaserbillede af den nye Viper

Dogde frigiver teaserbillede af den nye Viper
0
0

Dette er det første teaserbillede af den nye Dodge Viper. Bilen forventes at få premiere ved New York Motor Show i april i år, og skal man tro rygterne vil hestekræfterne bliver leveret af en 8.7-liters  V10 motor.Der er ikke mange detaljer at udlede af billedet, men Dodge har fortalt at Viperens berømte proportioner som inkluderer den lange kølerhjelm og den tilbageskudte kabine stadig er at finde i den nye bil.

Tilsvarende Mercedes SLS AMG, vil den nye Viper højest sandsynligt få fornavnet ’SRT’, fremfor Dodge. SRT står for Street and Racing Technology og er det amerikanske bud på en særskilt sportsafdeling, der spiller samme rolle for den amerikanske producent, som AMG gør for Mercedes.

Traditionelt set, har traction control ikke været en del af udstyrslisten på Viper, men grundet en ny amerikansk lovgivning, vil det være at finde i den nye model. Det må siges at være rimeligt, taget i betragtning af at bilen forventes at præstere over 600 hk, med en 0-100 km/t tid på omkring 3,3 sekunder.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Den nye Viper forventes på markedet i slutningen af Q2 i år.

tags: