1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Endnu en særudgave af Bugatti Veyron
0

Endnu en særudgave af Bugatti Veyron

Endnu en særudgave af Bugatti Veyron
0
0

Bugatti har afsløret det fjerde indslag i deres Legends-serie ved Geneve Motor Show.

Den nye Rembrandt Bugatti Veyron, der er baseret på Veyron Grand Sport Vitesse, hylder Rembrandt Bugatti, en berømt skulptør og bror til stifteren af fabrikanten, Ettore Bugatti.

Rembrandt Bugatti blev berømt i det tidlige 20. århundrede for hans skulpturer af bronze, der nu er udstillet verden over.

Bugatti har udført eksteriøret af den særlige Veyron i bronze-farvet kulfiber, sammen med en særlig brun lakering. Alufælgene er også lakeret, med Rembrandt Bugatti’s signatur laserskåret i tankdækslet.

I kabinen har særudgaven af Veyron unikt brunt læder, mens man finder en reproduktion af en af kunstnerens største værker, en dansende elefant. Ellers er kabinen udstyret med detaljer i platinum og Rembrandts signatur på dørlisterne.

Bugatti Beyron Grand Sport Vitesse får kræfterne leveret af en 8.0-liters W16 motor med 1200 hestekræfter og 1500Nm. Den klarer 0-100 km/t på 2.6 sekunder og har en topfart på 406 km/t.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Kun tre enheder af bilen vil blive bygget, til en pris på 16.3 millioner kroner før dansk afgift. Alle ni eksisterende udgaver af Bugatti Legends er allerede blevet solgt.

De foregående udgaver har hyldet Jean Bugatti, Jean-Pierre Wimille og Meo Constantini. Der er altså fortsat plads til to modeller.