1. Home
  2. Baggrund
  3. Entreprenør bestiller 30 Rolls-Royce Phantoms
0

Entreprenør bestiller 30 Rolls-Royce Phantoms

Entreprenør bestiller 30 Rolls-Royce Phantoms
0
0

D.16 september blev den største samlede Rolls Royce ordre til dato underskrevet. Hele 30 modificerede Rolls-Royce Phantom stod på købskontrakten, hvoraf to af disse er de to dyreste Phantoms solgt til dato…

Dermed var det en exceptionelt stor ordre selv set med Rolls-Royce øjne, og derfor var bilmærkets overhoved, Torsten Mueller-Oetvoes, samt flere fra bestyrelsen samlet til begivenheden.

Den samlede købssum blev omkring 115 millioner kroner, hvilket også må siges at være en pæn sum for den kinesiske milliardær Stephen Hung.

De 30 Rolls-Royce Phantoms er modificerede så de passer til deres formål, der bliver at transportere gæster, da Stephen Hung er ved at åbne et eksklusivt casino resort. Alle bilerne har også en forlænget akselafstand, således de nærmest er på størrelse med et gennemsnitligt dansk hotelværelse i sig selv. Alligevel accelerer de fra 0 til 100 km/t på blot 5,8 sekunder.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Vi kan desuden fortælle Stephen Hung selv har en Rolls-Royce Phantom i hvid og sort, en hvid Ferrari, en orange Lamborghini Aventador og efter sigende flere Bentleys.

Hotellet åbner i 2016, hvor du også vil kunne få en tur i en af de 30 Rolls Royce, hvis du altså har råd til at overnatte på hotellet…