1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Er det mon den nye Audi R8?
0

Er det mon den nye Audi R8?

Er det mon den nye Audi R8?
0
0

Vi er netop faldet over dette billede, der muligvis er det første officielle billede af den nye Audi R8! Audi har ellers holdt sine kort tæt, således vi ikke havde forventet officielle billeder før den endelig offentliggørelse ved Geneve Motor Show i næste uge.

Audi har endnu ikke meldt ud, om dette er et rigtigt officielt billede, men vi mener sagtens den kan være god nok – mon ikke dette er den nye Audi R8?

Så er den offentliggjort! Læs alt om den nye Audi R8 her.

V10, V8 og måske V6 og diesel…

Den nye Audi R8 er baseret på samme platform som Lamborghini Huracan og vil i starten kunne fås med en 540 hestes V10 eller V10 Plus med 610 hypper! Volumen er på 5,2 liter og V10 Plus-modellen at accelerere fra 0-100 km/t på blot 3,2 sekunder, hvilket er en forbedring på 0,3 sekunder ift. den gamle model. Desuden kan vi fortælle topfarten er 330 km/t!

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Senere kommer der også en billigere V8’er med en 4-liters biturbo-motor. Denne motor bliver også brugt andre steder i Volkswagen-gruppen – eksempelvis Audi RS6.

Flere fortæller også, at man hos Audi har diskuteret muligheden for en V6-motor og sågar en dieselmotor! Den nye platform har gjort andre motorer mulige, og med de nye moderne og potente V6-motorer vil R8’eren ikke mangle kræfter. Dieselmodellen er dog nok mindre sandsynlig.

Vi forventer ikke at manuelt gear bliver en mulighed, men man må i stedet nyde den effektive syvtrins S-Tronic dobbeltkoblingsgearkasse.

tags: