1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Er en Golf GTI ikke vild nok?
12

Er en Golf GTI ikke vild nok?

Er en Golf GTI ikke vild nok?
0
12

Er en Golf GTI ikke vild nok? Så vil de fleste anbefale dig en Golf R, men nu er der faktisk kommet endnu en Golf lige midt imellem. Golf GTI Clubsport er navnet.

Volkswagen Golf GTI Clubsport er en jubilæumsmodel, og den blev vist ved den populære messe Wörthersee i Østrig. Det er nemlig 40 år siden VW præsenterede den første rigtige Golf GTI. Hvis du blot tror Clubsport modellen differentierer sig fra den almindelige GTI med et mere aggressivt bodykit, så kan du godt tro om igen.

Clubsport modellen er stadig forhjulstrukket og har en 2-liters firecylindret motor, men modsat GTI Performance modellen med 230 hk, så er ydelsen nu hævet til 265 hk og kortvarigt 290 hk ved hjælp af et turbo-boost-system. Gearkassen er den lynhurtige 6-trins DSG, og der er ligeledes optimeret affjedring og et elektronisk styret XDS differentiale, der skal sørge for greb til forhjulene.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Volkswagen har endnu ikke offentliggjort performancedata, så vi kan ikke oplyse den præcise 0-100 km/t, eller med sikkerhed sige topfarten er 250 km/t – men alt andet ville undre os.