1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift: Peugeot 508
0

Facelift: Peugeot 508

Facelift: Peugeot 508
0
0

Peugeots flagskib har nu fået et facelift fire år efter introduceringen, og det inkluderer både kosmetiske ændringer samt ny teknologi.

Foroven ser du også det nye crossover-agtige RX stationcarkoncept.

Set udefra er fronten blevet skarpere, hvilket også ses på kølergrillen og det nye kofanger-design, mens LED-lygterne runder det hele flot af. Kort sagt ligner den meget den nye Peugeot 308.

Indvendig finder man et 7” touchskærm. Infotainmentsystemet kender vi også fra 308’eren, og med det nye infotainmentsystem klare man næsten alle bilens indstillinger med et fingerpeg, således man ikke finder man andre knapper rundt om i kabinen. Der er nu også kommet en Blind Spot sensor, bakkamera og PEUGEOT Connect Apps.

Standardudstyret vil inkludere nøglefri adgang, elektrisk håndbremse, start/stop og 2-zoners klimaanlæg. Der er mange forskellige ekstraudstyrsoptioner, hvilket bl.a. inkluderer fire zoners klima, JBL hifi, bakkamera og meget andet.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

De to nye motorer er hhv. en Euro6 1.6 liters 165 THP med 165 hk og en CO2-emission på 131 g/km. Den anden er en 2.0 liters BlueHDi turbodiesel med 150 hk og en CO2-emission på blot 105 g/km. Begge motorer er koblet til en sekstrins manuel gearkasse, men vælger man den nye diesel med en sekstrins automatgearkasse er ydelsen også hævet til 180 hk.

Undervognen er også blevet optimeret, således man nu har dobbelte wishbones for- og multilink bag.

Peugeot 508 faceliftet får premiere til august ved Moskva motorshow, og senere vil faceliftet selvfølgelig blive vist ved Paris Motor Show til oktober.
Salget forventes at starte i midt september. Priser og yderligere informationer kender vi derfor endnu ikke til.

tags: