1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Fiat Punto og stærk pris
0

Facelift til Fiat Punto og stærk pris

Facelift til Fiat Punto og stærk pris
0
0

Fiat Punto har 20 års jubilæum, og det bliver fejret med et facelift samt stærke priser.

Der er igennem de 20 år blevet solgt mere end 9 millioner eksemplarer, og den faceliftede model inkluderer bl.a. mulighed for kombination med den 85 hestes TwinAir turbomotor.
Steffen Holm som er pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S udtaler:

”Fiat Punto har været med til at sætte standarden på det danske bilmarked på flere væsentlige områder, og lige siden den kom til landet, har den været meget populær hos danskerne. Det er især det sporty italienske design, rummeligheden og de mange funktionelle detaljer, der har gjort Punto til et hit, og med vores kampagnetilbud på det nye modelprogram får alle køreglade nu mulighed for at blive ejer af Fiats smukke og velkørende klassiker,”

Den faceliftede Punto med TwinAir motor vil kunne købes fra 139.990 kr., hvor Easy udstyrsniveauet inkluderer aircondition, splitbagsæde og sidespejle med varme.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Over udstyrsniveauet Easy er Lounge, hvor man får klimaanlæg, regnsensor, elruder bag, tågelygter med kurvefunktion, bluetooth, læderrat, lædergearknop, 15” alufælge, fartpilot og sportssæder.

Intromodellen er den 69 hestes 1,2 i Ciao-udstyrsniveau, hvor man har tre døre med en pris startende fra 114.995 kr.. Udstyrsniveauet Ciao indeholder fjernbetjent centrallås, el-ruder, el-spejle, integreret radio med ratbetjening, 6 airbags samt Start & Stop system.

Vil man have en dieselmodel koster den 1,3 MJT med fem døre og Easy udstyr 149.990 kroner.

tags: