1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Land Rover Freelander
0

Facelift til Land Rover Freelander

Facelift til Land Rover Freelander
0
0

Mindre stylingsopdateringer og nyt ekstraudstyr til 2013-modellen afsløret.

Land Rover har løftet sløret for deres faceliftede Freelander 2.
Ændringerne omfatter mindre stylingsændringer, nye udstyrsniveauer og nye farver og indtræk.

Infotainment

Ændrede forlygter og baglygter anvender nu den uundgåelige LED teknologi, hvor forlygterne har fået en kørelys signatur, i stil med den der kendes fra Range Rover Evoque.

Yderligere har kølergrillen fået en ny farve, og tågelygterne og fælge er også nye.

I kabinen finder man en frisk midterkonsol med en 7-tommers trykfølsom farveskærm, der kan anvendes til navigation, lyd eller telefon. Der er også yderligere aflægningsplads, nye instrumenter og et passivt start system, der giver nøglefri start.

En ny 5-tommers skærm sidder mellem urene i instrumenthuset, og viser information som temperatur og tankstand, samt gearskifteindikator og ’Terrain Response Mode’, der nu kontrolleres ved hjælp af rattet.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Nye systemer

Bakkameraet omfatter nu ’Hitch Assist’, et system der gør det nemmere at bakke op til en trailer.

Den intelligente parkeringsbremse ændrer nu bremsekraften alt afhængig af hvor stejl skrænten som bilen er parkeret på er. Land Rover fortæller at systemet er i stand til at opfatte hvorvidt bremserne er kolde eller varme, og justerer bremsekraften derefter.

Det er muligt at bruge parkeringsbremsen som en nødbremse, da systemet nu kan vælge de mest stabile dæk at bremse på, via. bilens ESP system.

Tre nye farver er blevet tilføjet til modelprogrammet – Aintree Green, Havan og Mauritius Blue – sammen med to nye udstyrsniveauer: Dynamic og HSE Lux.
Dynamic udgaven omfatter et body kit og en kølergrill i sort pianolak, sammen med nye 19-tommers fælge, hvorimod HSE Lux giver lædersæder og 19-tommers fælge.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

De to dieselmotorer er uændret, og den nye Freelander 2 vil blive fremvist på Moscow International Motor Show den 29. august.