1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Faceliftet Alfa Romeo MiTo QV
0

Faceliftet Alfa Romeo MiTo QV

Faceliftet Alfa Romeo MiTo QV
0
0

Alfa Romeo har faceliftet den lille MiTo, og det betyder sportsmodellen med navnet QV også har fået en lille opdatering.

”Den sportslige Alfa MiTo QV har altid være t kendt for sine dynamiske køreegenskaber , kække designdetaljer og s it høje sikkerhedsniveau . Med den nye Alfa MiTo QV TCT får man alt det samtidig med, at man kan nyde nye cha r merende design detaljer og vores TCT dobbeltkoblingsgearkasse, der bringer endnu mere underholdning til den frække MiTo QV ,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S .

Der er ikke sket så meget med designet efter faceliftet, og det klassiske firkløver-logo er selvfølgelig også stadig at finde på forskærmene – et logo som har prydet Alfa Romeos sportsmodeller siden 1923.

Motoren i MiTo QV er stadig en 1.4 liters MultiAir turbo benzinmotor med 170 heste. Førhen kunne MiTo kun fås med manuelt gear, men det er nu udskiftet, så den kun kan erhverves med den sekstrins TCT-dobbeltkoblingsgearkasse.
0-100 km/t er klaret på 7,5 sekunder og topfarten er 219 km/t – den blandede brændstoføkonomi lyder på 18,5 km/l.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Man kan kende MiTo QV på de nye sorte 17” alufælge, rødlakerede bremsekalibre, forstærkede bremser, mørktonede indsatser i forlygterne samt dørhåndtag, sidespejle, kølergrill og lygtekranse i en flot og mørk satin finish, specifik for QV versionen.

Udstyrsniveauet byder på to-zone klimaanlæg, ratbetjent uConnect radio med Bluetooth og 5” touchskærm og parkeringssensor.

Prisen for Alfa Romeo MiTo QV TCT er cirka 350.000 kroner.