1. Home
  2. Baggrund
  3. Fem fede Bluetooth-højttalere du kan tage med på bilferien
0

Fem fede Bluetooth-højttalere du kan tage med på bilferien

Fem fede Bluetooth-højttalere du kan tage med på bilferien
0
0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at musik er med til at gøre det en kende sjovere at køre langt i en bil. Det er dog ikke altid, at man har det bedste anlæg til rådighed i bilen – og det er slet ikke altid, at man har mulighed for at tilslutte f.eks. en smartphone via Bluetooth, så man på den måde får muligheden for selv at styre musikken, men det kan man heldigvis med en Bluetooth-højttaler – og du kan finde den bedste Bluetooth højtaler for dit vedkommende lige her.

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 14.39.25

1. Bluedio mini Trådløs Bluetooth Højttaler med 3D Lyd System
Den første Bluetooth-højttaler på vores liste er en rigtig flot én af slagsen fra Bluedio, der er en producent af højttalere, der har valgt at specialisere sig i lige netop Bluetooth-højttalere, så derfor er du også garanteret, at der er tale om en rigtig god højttaler, der giver dig en sublim lydoplevelse, hvis du vælger at investere i denne højttaler fra Bluedio, der endda kan erhverves til en rigtig god pris.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

2. Xiaomi Trådløs Bluetooth 4.0 Højttaler til iPhone, mobil, Computer & Tablet
Den næste højttaler, som du finder her på listens andenplads er fra Xiaomi, der i dag er et relativt ukendt brand. I Asien er det derimod et brand, der har en høj kendskabsgrad og her er det blandt andet kendt for deres sublime kvalitet såvel som deres smukke og moderne design. Derfor er en Bluetooth-højttaler fra Xiaomi også et rigtig godt valg, hvis du skal bruge musik til bilferien.

3. Bluedio Bluetooth 4.1 Trådløs Højtaler med 3D Lyd & Surround
På tredjepladsen finder vi endnu en højttaler, der kommer fra Bluedio, som også står bag den højttaler, der er at finde på førstepladsen. Denne gang er det en opdateret version, der er kompatibel med Bluetooth version 4.1, der giver en smule bedre lydkvalitet. På lige fod med højttaleren på førstepladsen, så kommer denne højttaler også med et 3D-system og surround, men den er dog ikke nær så kompakt.

Læs også:  Bilimportører: Godt med øgede ambitioner for elbiler

4. Cabstone Bluetooth Højttaler
Cabstone har et stærkt brand, når det kommer til højttalere, da de ikke blot sælger deres produkter i store dele af verden, men også med en stor tilfredshed blandt forbrugerne. Vælger du en højttaler fra Cabstone, så er du garanteret en god lydoplevelse, men du kommer dog ikke udenom, at du også kommer til at betale en smule for deres brand sammenlignet med de tre ovenstående modeller fra henholdsvis Bluedio og Xiaomi, hvor du betaler for kvalitet og ikke brand.

5. Vandtæt Højtaler til Badet med sugekop
Den sidste højttaler er en lidt speciel én af slagsen, da der nemlig er tale om en højttaler, som du oven i købet også kan tage med i badet. Den kan sættes fast i bruseren med en sugekop, men det ændrer dog ikke på det faktum, at den også sagtens vil kunne bruges til en bilferie, hvor du ønsker at høre musik i bilen – specielt dens kompakte størrelse er værd at bemærke i denne sammenhæng.