1. Home
  2. Baggrund
  3. Fem praktiske gadgets til bilen
0

Fem praktiske gadgets til bilen

Fem praktiske gadgets til bilen
0
0

Gadgets er med til at gøre alting lidt sjovere, og med den konstant revolutionerende teknologi kan det hurtigt blive mere behageligt at køre.

I denne artikel har vi valgt at holde fokus på de praktiske, og dermed måske lidt kedelige gadgets, men de kan gøre en kedelig køretur langt mere behagelig. I vores næste magasin d.1 november vil vi fokusere på skøre gadgets!

Alle gadgets er nemme at implementere i bilen, og kræver ikke andet end strøm fra cigarettænderen.

1. Frisk espresso – Handpresso Auto (1.199,00 kr.)

Lige meget hvor i landet du befinder dig, vil du kunne få en frisk kop espresso, hvis blot du har vand og en kaffe pod. Handspresso Auto er navnet, og den skal blot bruge få minutter på at færdiggøre din varme espresso, så alle andre i køen bliver drøn misundelige.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Maskinen har endda et tryk på 16 bar, hvilket er med til at gøre espressoen både cremet og velsmagende.

Som set hos Lindgaard Pedersen A/S – Klik her.

2. Ikke mere ulovlig snak i bilen – Jabra Bluetooth Drive (299,95 kr.)

Har du tidligere fået en bøde af Politiet for at tale i telefon mens du kørte? Det koster 1.500 kroner at tale i håndholdt mobil i Danmark, hvis man kører imens, hvorfor man ved at købe en Bluetooth højtaler hurtigt kan spare mange penge. Der er mange forskellige løsninger i alverdens prisklasser.

Som set hos Fona

3. Træt af p-bøder? – Elektronisk P-Watch (549,00 kr.)

Med en elektronisk p-skive undgår du parkeringsbøder, hvis du vel og mærke kommer tilbage til bilen i ordentlig tid. Den elektroniske p-skive sætter parkeringstidspunktet automatisk når bilen slukkes, og er bl.a. godkendt af Trafikstyrelsen og Justitsministeriet.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Som set hos Avant Denmark – Klik her.

4. Smart 12V lommelygte – 12V lommelygte (65,00 kr.)

Har du stået på et mørkt sted med din bil og akut manglet en fix lille lommelygte, der hurtigt kunne hjælpe dig? Denne minilygte kan oplades i et 12 volts stik, og derfor er den fix at have med i bilen. Med denne smarte lommelygte kan du altid få lys til at tjekke motoren, kort eller hvad der ellers skulle være brug for at belyse.

Som set hos Coolstuff.dk – Klik her.

5. Bakkamera integreret i bakspejlet – ProUser (1.399,00 kr.)

Er du bange for at parallelparkerer eller i det hele taget bakke? Måske er parkeringssensorer ikke nok, eller hvis du slet ingen har, så er dette en perfekt gadget til din bil. Med en pris på næsten 1.400 kr. er bakkameraet dog ikke ligefrem gratis, men det kan hurtigt tjene sig ind, hvis du er lidt af en ulykkesfugl, når bilen bliver sat i bakgear.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Køber du ProUser Rear Cam får du monteret et kamera på nummerpladen, og billederne det optager sendes til en lille skærm i bakspejlet, smart!

Som set hos Conradelektronik.dk – Klik her.