1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ferrari tilbagekalder V8 motorer
0

Ferrari tilbagekalder V8 motorer

Ferrari tilbagekalder V8 motorer
0
0

Men kun et meget begrænset antal er påvirket.

Så er fyren der opdagede at kalibereringen på maskinen der lavede krumtappe forkert, på Ferraris 4.5-liters V8 motor en helt, for at opdage det, eller sidder han nu på havets bund med fødderne i en spand af cement, for at bringe skam over navnet?

Hvem ved, men det forbliver et faktum at et svært begrænset antal Ferrari California og 458 Italia bliver tilbagekaldt, for en mindre garantireparation.

Okay, ikke en helt så lille en af slagsen. Motoren har brug for en ny krumtap, et opgave der vil tage to-tre dage på dit lokale (officielle) Ferrari værksted.

Kun 206 tilfælde

Den italienske fabrikant er dog hurtig til at understrege, at de blev bekendt med fejlen internt og kun 206 motorer ud af 13,000 i alt produceret, er blevet monteret med den fejlagtige krumtap.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Ud af disse drejer det sig tilsydelande om seks 458’ere og 10 California i Storbritanien, og deres ejere vil snarest modtage et brev fra Ferrari, med en invitation til at kigge forbi og få deres krumtappe udskiftet på Ferraris regning.

Der er endnu ingen rapporter om motorhaveri, men Ferrari indrømmer at der under ekstremt brug kan være en risiko for at motoren sætter sig.