1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ferrari viser motoren i den nye Enzo
0

Ferrari viser motoren i den nye Enzo

Ferrari viser motoren i den nye Enzo
0
0

Ferraris gradvise afsløring af deres længe ventede afløser til Enzo fortsættes med offentliggørelsen af den nye bils motorrum.

Den centermotoriserede efterfølger til Enzo, med det interne kodenavn F150, vil få kræfterne leveret af en drivlinje ved navn ‘HY-KERS’.

Op til 800 hestekræfter

Italienerne viste for første gang hybrid motoren, der er sammensat med en V12 benzinmotor og en dobbeltkoblingsgearkasse ved Beijing Motor Show i april.

Fiats interne leverandør, Magneti Marelli har udviklet bilens elektroniske moduler, og billedet der er blevet offentliggjort I det officielle Ferrari magasin, viser at computeren er placeret på toppen af gearkassen.

Det opsigtsvækkende orange ledninger skal klare de høje spændinger, og forbinder bilens kevlaromspundne litium-ion batteripakke, som er monteret bag passagersædet.
De blå ledninger kontrolmodulet med resten af de største komponenter.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Ferrari har endnu ikke offentliggjort en ydelse, men det er bekræftet at systemet tilføjer 1.34hk for hver 1kg det tilføjer.
HY-KERS sakser også CO2 udledningen med omkring 40 % og hæver ydelsen med omtrent 10 % sammenlignet med en model uden HY-KERS.

Da Ferraris seneste V12 motor I F12 yder 730hk, er det muligt at Enzo efterfølgeren kunne levere over 800hk.
Hybridsystemet leverer også kræfter til de gængse elektroniske apparater I bilen.

Karosse i kulfiber

Billedet afslører ikke meget omkring F150, bortset fra dens drivlinje, men man kan dog se fire udstødninger og kølere bag baghjulene.
Den elektriske motor erstatter også startermotoren, og sparer således vægt.

Ved Paris Motor Show sidste uge, fremviste italienerne den nye bils kulfiber karrosseri.
Det Formel-1 inspirerede karrosseri skulle være 20 % stivere, lettere og mere fleksibelt end tidligere udgave af Ferraris topmodel.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Den køreklare vægt vurderes at befinde sig i omegnen af 1100kg.

.

 

 

tags: