1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Fiat og Alfa Romeo er klar med attraktive leasingpriser!
0

Fiat og Alfa Romeo er klar med attraktive leasingpriser!

Fiat og Alfa Romeo er klar med attraktive leasingpriser!
0
0

Alfa Romeo og Fiat er endnu en gang klar til privatleasing, hvilket i denne omgang foregår i samarbejde med Alm. Brand Leasing.

Det nye samarbejde sikrer de lave priser som starter fra 1.695 kr., hvis man vælger en ny Fiat 500, mens en ny Alfa Romeo MiTo koster fra 2.495 kr.. Begge nævnte priser er med fuld service og vedligeholdelse samt vejhjælp.

Svend Overgaard Lauersen som er direktør for Fiat Group Automobiles Denmark A/S udtaler:

”Vi ved, at mange danskere gerne vil undgå en større udskrivning til en ny bil og slippe for bekymringer om værditab og uforudsete udgifter på bilen. Derfor har vi arbejdet hårdt på igen at kunne tilbyde et attraktivt leasingprogram for alle dem, der ønsker en nem og ukompliceret måde at have bil på. Vi er derfor rigtig glade for, at vi sammen med Alm. Brand Leasing nu atter kan tilbyde et produkt til disse kunder,”

Alm. Brand Leasing udtrykker dog også glæde omkring det nye samarbejde:

”Samarbejdet udmønter sig i et finansielt stærkt og holdbart produkt, som vi håber Fiat og Alfa Romeo-kørerne vil tage rigtig godt imod,” siger Thomas Lindgren Mortensen, direktør for Alm. Brand Leasing.

Se priserne på privatleasing af enten Fiat eller Alfa Romeo forneden:

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Forsikring fra 390 kr. per måned

Leaser man en Alfa Romeo eller Fiat kan man også tilkøbe en dækaftale som indeholder sommer- og vinterdæk samt udskiftning og opbevaring.

Samarbejdet med Alm. Brand Bank indebærer også mulighed for at tegne en billig forsikring med koncernens forsikringsselskab, hvor priserne starter fra kun 390 kr. om måneden!

Sidst men ikke mindst tilbydes der rabat på brændstof til privatleasingkunderne, hvilket betyder forbruget opkræves sammen med den månedlige leasingafgift.