1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fiat udvider 500X modelprogrammet
0

Fiat udvider 500X modelprogrammet

Fiat udvider 500X modelprogrammet
0
0

Fiat har udvidet 500X-familien med to nye medlemmer, der begge har automatgear.

Udvidelsen af Fiat 500X modelprogrammet betyder, at man nu kan få den nyeste generation af dobbeltkoblingsgearkassen, som sikrer en mere komfortabel køreoplevelse samtidig med den er mere effektiv.

Gearkassen har seks trin og er desuden intelligent således, at den hele tiden kommunikerer med alle bilens elektroniske systemer for at tilpasse gearskiftemønsteret. Automatgearkassen fungerer også i kombination med Fiat 500X’s ”Mood Selector”, hvor man kan køre i Sport, All-Weather/Traction eller auto. Kører man i Sport bliver skiftene hurtigere og motoren tager flere omdrejninger.

Dobbeltkoblingsgearkassen tilbydes til den 140 hestes 1.4 MultiAir turbomotor med Lounge udstyr. Lounge-udstyret inkluderer klimaanlæg, parkeringssensor, Uconnect infotainmentsystem med navigation, nøglefri betjening, 18” alufælge, Xenon forlygter osv. Prisen er 313.612 kroner.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Den firehjulstrukne nyhed

Den anden model som udivder modelprogrammet er 500X Cross. Denne kan bestilles med en 140 hestes 2.0 MultiJet dieselmotor, der i kombination med både firehjulstræk og en ni-trins automatgearkasse sikrer både komfort, god økonomi og terrænegenskaber.

Fiat 500X Cross er familiens off-road ekspert, da den vha. sit Traction+ eller 4×4 system appellere til fritidsentusisasten, som har behov for en bil, der kan klare lidt mere. Prisen er 421.312 kr. og standardudstyret inkluderer det samme som Lounge samt tagrælling.

tags: