1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fiat viser offroad Panda
0

Fiat viser offroad Panda

Fiat viser offroad Panda
0
0

Nu udvider Fiat endnu en gang deres modeludvalg med en Panda som kan klare terræn!

Den nuværende Fiat Panda debuterede for cirka ét år siden, men nu er den terrængående model klar med navnet Panda 4×4.
Fiat er kendt for at lave små biler med offroad egenskaber, og et af de nyeste eksempler er 500X som er baseret på 500L.

Størrelsesmæssigt er Panda 4×4 368cm lang, 167cm bred, 160 cm høj samt har en akselafstand på 230cm.
Designet kan kendes på de normale SUV-designdetaljer, mens der også er tilføjet to nye farver i Toscana(grøn) og Sicilien(orange). Indeni er sæderne anderledes og der er indsat det grønlakerede instrumentbord som tiltrækker opmærksomhed.

Kræfter fordeles efter behov

Firehjulstrækkket i modellen er et automatisk som fordeler kræfterne mellem for og bag efter behov. Det er to differentialer som styrer dette, hvor det ene er et elektronisk spærredifferentiale, mens det andet er en elektronisk styret kobling.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Motorudvalget vil bestå af den fantastisk sjove 0,9 Twinair-motor med 85 heste samt en 1.3 Multijet diesel som yder 75 hestekræfter.

Fiat Panda 4×4 får verdenspremiere ved den internationale biludstilling i Paris til september. Den danske importør fortæller de ikke udelukker, at Panda 4×4 vil blive importeret, men det er stadig ”under overvejelse”, og vi vil tidligst finde den i salgslokalerne fra primo 2013.