1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fisker Surf er en sporty hybridbill med plads til familien
0

Fisker Surf er en sporty hybridbill med plads til familien

Fisker Surf er en sporty hybridbill med plads til familien
0
0

Fisker har udviklet en sporty, luksuriøs og økonomisk bil, hvor der er plads til hele familien. Navnet på det nye koncept er Fisker Surf, og blev offentliggjort i går ved Frankfurt Motor Show.

Designet synes vi er smukt, men det gør alligevel en forvirret, da det er svært at se, om det er en slags coupé eller stationcar. – Den er mere vidtgående end Ferrari FF designet eksempelvis.
– Fisker har dog bl.a. også udtalt: ’’The shape is a bit like a Ferrari FF. But with four doors!’’ – Derudover vil Fisker også kun koste 1/3 af Ferrari FF.

Fisker har formået at holde vægten nede, så Surf kun vejer små 30 kg. mere end Karma sedan, men man får også langt mere plads. – Specielt hvis man kigger i bagagerummet, som næsten nu har en acceptabel størrelse.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Som motor benzinmotor finder vi en GM 2.0 liters med turbolader og direkte indsprøjtning som yder 260 hk. – Der er også et par elektriske motorer som er placeret ved baghjulene som yder 175kW.

Sport eller Stealth

Der er to forskellige niveauer at køre i, hvor Sport lader chaufføren nyde af alle kræfterne, hvilket betyder man har optimalt drejningsmoment 1.330 Nm og klarer 0-100 km/t på 5,9 sekunder, mens topfarten er 201 km/t.

Hvis man kører i Stealth mode bruger man kun energi fra batteriet, og her klarer den stadig accelerationen til 100 km/t på 7,9 sekunder mens topfarten er 153 km/t.

Under normale omstændigheder kan man kører 80 km kun på batteriet, mens den 36 liters benzintank giver mulighed for at køre helt op til 483 km, før man skal tanke og lade op.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

I USA tager det omkring 14 timer at oplade den…. – Men i Europa har vi heldigvis 220 volt strøm, også er det klaret på kun seks timer!

Salget af Fisker Surf begynder i 2013, hvor prisen i USA vil være omkring $100.000.