1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Flere billeder af Opel Mokka
0

Flere billeder af Opel Mokka

Flere billeder af Opel Mokka
0
0

Opel har frigivet nye billeder af deres nye Mokka crossover, som forventes at være hos forhandlerne i Danmark efter en fremvisning ved Geneve Motor Show, næste måned. Mokka blev første gang fremvist ved Detroit Motor Show, sidste måned, som Buick Encore, og skal fungere som rival til Nissan Juke og Fords nye Fiesta-baserede EcoSport.

Bilen har 5-sæder og har en høj frihøjde. Mokka er 4280mm lang og omkring 1645mm høj. Den har en hjulafstand på 1540mm for og bag og en akselafstand på 2555mm. For første gang, får vi også et kig i interiøret på den nye bil.

Mokka er baseret på General Motors nye Gamma II platform, der også vil danne basis for den nye Corsa. Også den nye Chevrolet Aveo benytter platformen.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

I Danmark vil Mokka benytte en 1.6-liters sugemotor med 119 hk og en turboladet motor på 1.4-liter og 144 hk. Dieseludgaven vil være en 1.7-liters CDTi der yder 134 hk.

Alle motorer vil være udstyret med stop/start, og turboudgaverne vil være tilgængelige med 6-trins manuelle eller automatgearkasse. Også en 4-hjulstrukken udgave vil være tilgængelig.

Mokka har en bagagerumskapacitet på 1372 liter med sæderne foldet ned, eller 533 liter med sæderne oppe. Opels Flex-Fix cykelholder vil naturligvis også være tilgængelig på bilen.

Bilens frihøjde er 158mm og benytter et affjedrings-setup der er specifikt designet til bilen. De fleste udgaver af Mokka vil køre på 18-tommers alufælge fra fabrikken. Andre teknologier der vil være standard er ESP, traction control, hill holder og hill descent samt kurvelys. Også Opels kamerasystem vil være tilgængeligt som ekstraudstyr.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

tags: