1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første kig på Opel Astra OPC Extreme
0

Første kig på Opel Astra OPC Extreme

Første kig på Opel Astra OPC Extreme
0
0

Opel varsler mere hårdkogt Astra OPC.

På trods af at være en enorm forbedring over forgængeren har Opel Astra OPC ikke altid kunne stå mål med konkurrenterne. Ikke helt så velkørende som en Renault Megane 265, ikke så billig som en Ford Focus ST og ikke så prestigefyldt som en Golf GTI. Astra OPC er lidt forsvundet i mængden.

Men det lader ikke til at Opel vil lade stå til. Tyskerne har præsenteret første billede af en ny OPC Extreme, der indtil videre er et koncept fra Opels performance-arm og den er bestemt ikke hvad man ville beskrive som ’diskret’.

Der er kun et enkelt billede indtil videre, men det afslører fire aggressive udstødningsrør, en gigantisk spoiler bag og nok visuelt temperament til at skræmme livet af en kamphund.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Extreme-udgaven er baseret på en Astra Cup-racerbil og skal som navnet afsløre, fungere som en mere ekstrem udgave af OPC gadebilen. Cup-udgaven yder 300 hestekræfter og 400Nm; 20 heste mere end den regulære OPC og vi forventer at Extreme vil matche de tal.

Ifølge Opel er der i højere grad end nogensinde anvendt letvægts kulfiber og fælgene og kofangerne synes at være gjort af det samme materiale. Rygtet siger at selv døre og motorhjelmen kunne være af kulfiber for at holde den tunge OPCs vægt nede.

2014 er 10 års jubilæet for OPC og produktionsudgaven af Extreme synes en passende måde at fejre det på. Vi ved mere til Geneve Motor Show.