1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første test af Porsche 919 Hybrid
0

Første test af Porsche 919 Hybrid

Første test af Porsche 919 Hybrid
0
0

World Endurance Championship-serien, der har Le Mans som hovedløb går i gang om et øjeblik og Porsches Le Mans team er i færd med de sidste forberedelser.

Den nye LMP1-racer fra Porsche blev testet for første gang på Paul Ricard-banen i Frankrig.

Porsche havde banen til rådighed helt eksklusivt mellem d. 24-27. marts, mens de resterende teams først ankom d. 28 marts.

Begge biler og alle seks kørere er var på plads på den næsten 5,8 kilometer lange bane. 919 Hybrid med startnummer 14 føres af Romain Dumas, Neel Jani og Marc Lieb, mens startnummer 20 føres af Timo Bernhard Brendon Hartley og den tidligere Red Bull F1-kører Mark Webber. Et omfattende testprogram blev gennemført og afbrudt af tekniske problemer. Programmet omfattede naturligvis både natkørsel og flere pitstop.

Læs også:  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+: Sporty og effektiv

Der blev tilbagelagt i alt 4,756 kilometer bag rattet af de to LMP1-racere med perfekte vejrforhold.

”Det var en udfordrende test for os alle. Vi har ikke tidligere haft begge 919 Hybrid ude og køre på samme tid, så det var meget krævende, når det gælder logistik og koordinering af hele teamet. Den største målsætning var at simulere en løbsweekend for at forberede os til de to forestående 6-timers løb. Testen viste os, at vi skal forbedre pålideligheden, men også at vi bevæger os i den rigtige retning. Under de næste dage på Paul Ricard med resten af feltet, vil vi koncentrere os om at fintune bilens set-up,” forklarede teamchef Andreas Seidl.