1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford introducerer luksus vejhjælps-pakken Assistance Plus
0

Ford introducerer luksus vejhjælps-pakken Assistance Plus

Ford introducerer luksus vejhjælps-pakken Assistance Plus
0
0

Hos Ford introducerer man nu en luksus vejhjælps-pakke til alle servicekunder på værkstedet som hedder Ford Assistance Plus.

Den nye pakker følger Ford Prissikring trop, som sørgede for det ikke kunne betale sig at vælge et uautoriseret serviceværksted. Den nye pakke med vejhjælp er også gratis, og inkluderer 24/7 vehjælps assistance i hele Europa.

Pakken indeholder:
– Reparation på stedet
– Bugsering til værksted
– Lånebil
– Gratis overnatning
– Hjemtransport

Du får alle disse ting for 0 kroner, hvis du forlænger service-eftersynet på et Ford-værksted.

Marketingchef for Eftermarkedet hos Ford Motor Company A/S, Helle Mathiasen Dam fortæller:

Vi er naturligvis interesserede i, at have så mange loyale kunder som overhovedet muligt og det får vi, når vi giver kunderne en bedre service-oplevelse. Med Ford Assistance Plus udvider vi så at sige service-oplevelsen fra værkstedet til vejen.

Ford Assistance Plus er et ekstra argument for at vælge Ford-service, men det handler i lige så høj grad om, at vi gerne vil gøre alle Ford-ejere opmærksomme på de fordele og den tryghed, der følger med autoriseret service. Det er ikke kun et spørgsmål om garanti og gensalgsværdi, men også om sikkerhed. Ved autoriseret service er kunderne sikret brug af originale Ford reservedele, som er gennemtestet på kryds og tværs og over lang tid. Det er sjældent tilfældet med uoriginale reservedele.

Samtidig vil vi gerne fortælle alle Ford-ejere, at uanset hvordan man vender og drejer tingene, så er der altså forskel på autoriseret og uautoriseret service. Vores mekanikere er specialister i Ford og Ford-teknologi. De råder over alle specialværktøjer og har en viden, som i sidste ende er Ford-ejerens bedste garanti for korrekt udført arbejde.

Helle Mathiasen Dam fortæller til slut, at Ford fra udgangen af 2013 skal være synonym på markedets bedste service!