1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford Tourneo er klar til produktion
0

Ford Tourneo er klar til produktion

Ford Tourneo er klar til produktion
0
0

Ved Geneve Motor Show tidligere i denne måned havde Ford Tourneo konceptet debut, og nu er Ford klar med en produktionsklare model.

Modellen som går i produktion vil være at se for første gang ved Birmingham Commercial Vehicle Show i England til april, hvorefter den er klar til at indtage det europæiske marked senere på året.

Ford Tourneo er forhjulstrækken og vil kunne bestilles med enten både otte eller ni sæder, hvorfor den også vil komme i to forskellige længder. – Hhv. 4970mm og 5.340mm, hvor de ekstra 8 centimeter går til bagageplads og den sidste sæderække.

Sædesystemet i Tourneo skulle efter sigende være interessant, da der er mange konfigurationer. Derudover skal man også være opmærksom på Fords nye stemmestyret SYNC, bakkamera, Lane keeping alert og Driver alert systems.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024

Motorudvalget

Den nye Ford minibus vil have en forbedret 2.2 liters Duratorq TDCi dieselmotor, som kan bestilles i tre forskellige niveauer:

  • 100 hk
  • 125 hk
  • 155 hk

Gearkassen er en seks-trins manuel, mens alle modeller som standard har Start/Stop. Det hjælper bl.a. brændstoføkonomien op på 14,5 km/l ved blandet kørsel, mens CO2-udledningen er på 182 g/km.

tags: