1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Forsmag på den næste Land Rover Discovery
0

Forsmag på den næste Land Rover Discovery

Forsmag på den næste Land Rover Discovery
0
0

Land Rover har frigivet nye teaserbilleder af deres kommende Discovery Vision Concept, der vil blive fremvist på New York Motor Show d. 16. april.

Jaguar Land Rover siger at den nye bil er ’et dramatisk koncept der vil fremvise Land Rovers designvision for en ny familie af Discovery-biler’.

De siger at den nye Discovery bliver en premium SUV, der vil blive bygget med idéer om emotionelt design, terrænkapabilitet og stor anvendelighed, kombineret med nye og mere avancerede teknologier.

Det står klart nu, at designsproget fra Discovery 3 og 4 er fuldkomment forladt. Disse billeder af konceptbilens interiør viser en væsentligt mere sofistikeret tilgang, med hvad der synes at være en stor trykfølsom midterkonsol og minimalistiske betjeningsknapper samt smykke-lignende detaljer, helt ned til facetteringen af de individuelle greb. Både for og bagsæder kan ligges ned.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Billederne af eksteriøret viser at den nye Discovery-familie vil have glattere, mere aerodynamiske linjer end den nuværende model. Den første model til at få dette udtryk vil være erstatningen for Freelander, der forventes hos forhandlerne inden udgangen af året.