1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fotovogn-fri måned i Nordsjælland
0

Fotovogn-fri måned i Nordsjælland

Fotovogn-fri måned i Nordsjælland
0
0

Hos Nordsjællands Politi er der for travlt med diverse sager, hvorfor man har indstillet den automatiske fartkontrol for maj måned.

Det er Frederiksborg Amts Avis som kunne fortælle nyheden, og oplysningerne er bekræftet af Søren Kromose Nielsen, som er leder af fartkontrollen (ATK) hos politiet.

Han udtaler:
”Det er rigtigt, hvad du har hørt. Vi har ikke haft vores ATK-vogne på gaden siden 1. maj, og de kommer formentligt ikke på gaden resten af måneden”

Det er blandt andet pga. en masse administrativt arbejde og længere sygemeldinger i afdelingen, at Nordsjællands Politi ikke kan opretholde de normale automatiske fartkontroller. To ud af de fire operative politifolk er tilmed også udlånt til andre opgaver.

AKT-vognene står normalt for 60 % af alle Nordsjællands fartbøder, og derfor er risikoen for at blive taget på fersk gerning mindre i maj.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024

Det er dog ikke kun maj måned som bliver ramt, da færdselsafdelingen i Nordsjællands Politi skal skære ned med ni medarbejdere og en leder inden for de næste måneder. – Det betyder dermed også færre betjente på gaden fremover.