1. Home
  2. Bilnyheder
  3. G-Power skaber vanvittig BMW M5!
0

G-Power skaber vanvittig BMW M5!

G-Power skaber vanvittig BMW M5!
0
0

Vi har efterhånden set mange specielle biler, men til tider er stadig nogle som virkelig får os til at åbne øjnene… Eksempelvis denne BMW M5 E60/E61 G-Power har haft fingrene i.

Da det er den gamle BMW M5, finder man den F1-inspirerede fem-liters V10 motor i motorrummet. G-Power har givet motoren to turboladere, således den nu yder 808 hk og 790 Nm! Topfarten er hævet til 362 km/t, og 0-100 km/t er efter sigende nede på blot 4,4 sekunder! Efter blot 9,5 sekunder er man dog oppe på 200 km/t!

Motoren er dog ikke det eneste specielle, da der både er en anden G-Power G5-RS affjedring, som kan justeres på ni forskellige måder! Desuden finder man et større bremsekit både foran og bagtil, som efter sigende skulle bremse så kraftigt de er 1G-værdige!

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Kort sagt er det en bil, der kan beskrives med rigtig mange udråbstegn, og hvis man kigger videre i kabinen fortsætter vanviddet. Der er et komplet unikt multimediesystem med integrerede iPads, carbon picnic-borde til dem på bagsæderne og endda en kæmpe skærm som kommer ned fra loftet, der selvfølgelig nu er sat til i Alcantara.
Både sæder og rat har dog også fået en ordentlig omgang, hvilket du kan se i billedgalleriet foroven.

Så gør det vist ikke noget med en gammel bil?