1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Heico Sportiv er klar med tuning til Volvo V40
0

Heico Sportiv er klar med tuning til Volvo V40

Heico Sportiv er klar med tuning til Volvo V40
0
0

Ønsker du styling eller flere hestekræfter til din nye eller kommende Volvo V40? Så har Heico Sportiv svaret!

Det tyske tuningsfirma som bl.a. er officiel tuningspartner for importøren i Tyskland har nemlig flere af deres performance og stylings opdateringer klar til den nye V40. Ændringerne man kan vælge mellem inkluderer alt fra højere ydelse, nyt udstødningssystem, sportsaffjedring, andre hjul samt interiør og eksteriør ændringer.

Dieseloptimeringerne er klar

Heico Sportiv tilbyder både forhøjet ydelse til D2, D3 og D4’eren. Den femcylindret D4 har forbedret ydelsen fra 177 hk og 400 Nm til 195 hk og 480 Nm. Det betyder 0-100 km/t er klaret på 1 sekunder hurtigere(7,3 sekunder), mens topfarten også er forøget med 10 km/t..

Den tyske tuningspartner er endnu ikke klar med ECU-pakkerne til benzinmotorerne T3, T4 og T5, men Heico Sportiv udtaler de er under udvikling og snart vil blive solgt.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

“Pimp” en Volvo

Tilføjer man flere hestekræfter skal de andre elementer også gøres mere sportslige. Derfor kan man bl.a. tilkøbe nyt sportsudstødningssystem, større fælge og sænke undervognen med 30mm. Indeni er der selvfølgelig også mulighed for tilkøb, hvor specielt rattet ser indbydende ud!