1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Her er den næste Aston Martin DBS
0

Her er den næste Aston Martin DBS

Her er den næste Aston Martin DBS
0
0

Aston Martin har vist næste generation af DBS, med deres nye Project AM310 konceptbil.

Den nye bil, som fik en relativ diskret debut ved Villa d’Este i Italien, vil omgående blive efterfulgt af en produktionsklar erstatning til den aldrende DBS, og ville definere designsproget for fremtidige Aston Martin modeller.

Den største ændring i den nye bil, formodes at angå materialevalget; Aston Martin er kendt for at anvende store mængder kulfiber i deres biler, en teknologi som blev forfinet ved udviklingen af One-77 hyperbilen.

Den nye DBS-konceptbil er da også kraftigt inspireret af One-77, og arver næsten hele fronten fra den eksklusive hyperbil.

Mere end 550 hestekræfter

Den seneste udgave af Aston Martins V12 motor leverer kræfterne i bilen, men selvom der endnu ikke findes officielle data, formodes ydelsen at være på den dyre side af 550hk.

Læs også:  Er du stadig i tvivl om en elbil er det rette valg for dig? Læs med her

Den britiske producent holdt dog interiøret skjult for offentligheden under fremvisningen ved Villa d’Este, men det rygtes at være spritnyt både i design og fremstilling, og giver dermed svar på et af den udgående DBS’ største kritikpunkter.

Den produktionsklare bil forventes at blive afsløret ved Pebble Beach Concours d’Elegance i Californien til August.

Den vil efterfølgende komme på markedet i 2013, hvorefter resten af Aston Martins modelprogram vil få samme opdateringer.