1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Her er den næste Aston Martin DBS
0

Her er den næste Aston Martin DBS

Her er den næste Aston Martin DBS
0
0

Aston Martin har vist næste generation af DBS, med deres nye Project AM310 konceptbil.

Den nye bil, som fik en relativ diskret debut ved Villa d’Este i Italien, vil omgående blive efterfulgt af en produktionsklar erstatning til den aldrende DBS, og ville definere designsproget for fremtidige Aston Martin modeller.

Den største ændring i den nye bil, formodes at angå materialevalget; Aston Martin er kendt for at anvende store mængder kulfiber i deres biler, en teknologi som blev forfinet ved udviklingen af One-77 hyperbilen.

Den nye DBS-konceptbil er da også kraftigt inspireret af One-77, og arver næsten hele fronten fra den eksklusive hyperbil.

Mere end 550 hestekræfter

Den seneste udgave af Aston Martins V12 motor leverer kræfterne i bilen, men selvom der endnu ikke findes officielle data, formodes ydelsen at være på den dyre side af 550hk.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Den britiske producent holdt dog interiøret skjult for offentligheden under fremvisningen ved Villa d’Este, men det rygtes at være spritnyt både i design og fremstilling, og giver dermed svar på et af den udgående DBS’ største kritikpunkter.

Den produktionsklare bil forventes at blive afsløret ved Pebble Beach Concours d’Elegance i Californien til August.

Den vil efterfølgende komme på markedet i 2013, hvorefter resten af Aston Martins modelprogram vil få samme opdateringer.