1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Mercedes S-Klasse
0

Her er den nye Mercedes S-Klasse

Her er den nye Mercedes S-Klasse
0
0

Den nye Mercedes S-Klasse er blevet fotograferet helt uden forklædning, måneder før dens officielle debut.

Dette er den helt nye Mercedes S-klasse, der er blevet spottet uden forklædning under optagelsen af en reklamefilm. Mercedes har tidligere offentliggjort at S-Klasen ville få debut ved et særligt event i Hamburg den 15. Maj, men disse billeder viser os hvad vi kan forvente af den helt nye BMW 7-serie rival.

Vi så første gang bilen i konceptformen ’ Aesthetics S’ ved Paris Motor Show, sidste september og den produktionsklare S-Klasse har velkendte proportionerne, men med et mere elegant udtryk og fantastiske detaljer.

På fronten finder man en større kølergrill med fulde LED-forlygter, sammen med to mindre LED-striber nedenunder, mens profilen har fået to glatte streger og nye bagskærme.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Fuld autopilot

Bagenden har et udtryk som ligner det fra den nye CLA med et kurvet bagagerum, LED lygter og afgangsrør  i krom. S-Klassen har altid været i førertrøjen hvad angår teknologi og denne model vil som altid være den mest avancerede Mercedes nogensinde.

Fuldt automatiske LED forlygter vil blænde ned når de fornemmer modkørende trafik og dreje rundt om kurver med et nyt 6D-Vision system, der vil se fodgængere på kørebanen og trykke på bremsen om nødvendigt.

Det mest interessante system er måske autopiloten, der tager fuld kontrol over bilen i trafikken med hastigheder op til 40 km/t. Motorudvalget vil gå fra en V12 i S65 AMG til en firecylindret diesel, mens en plug-in hybrid også forventes.

Den nye S-Klasse er på markedet senere på året, efterfulgt af en to-dørs Coupé udgave, en cabriolet, en stationcar og en Pullman-udgave med længere akselafstand.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter