1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Skoda Octavi vRS
0

Her er den nye Skoda Octavi vRS

Her er den nye Skoda Octavi vRS
0
0

Skodas egen hjemmeside viste os for en kort stund, hvordan den næste vRS kommer til at se ud.

De der holder af alternative GTI-biler og civilbetjente kan glæde sig: her er en smagsprøve på den nye Octavia vRS, takket være en læk fra Skoda selv.

Den nye vRs vil få official premiere næste juli, og vil se nogenlunde sådan her ud. Der er tale om et tilfælde af evolution fremfor revolution, da den nye model ikke adskiller sig væsentligt fra den foregående generation.

Rektangulære elementer, store udstødningsrør og en spoiler bagtil er fællestræk med alle tidligere vRs modeller. Der er intet banebrydende her, men heller intet stødende.

Motor fra den nye Golf GTi

Der er ingen nyheder omkring de tekniske specifikationer endnu, men det forventes at den får en udgave af den nye Golf GTIs 2.0-liters TFSI motor, der vil yde i omegnen af 200 hestekræfter.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Billederne af den nye model fremgik kort som en del af den internet-baserede design-funktion på Skodas slovakiske hjemmeside. Såfremt man valgte en særlig konfiguration til sin Octavia fik man disse billeder frem af den nye vRS. Ikke overraskende, er funktionen nu fjernet fra hjemmesiden grundet ‘tekniske problemer’.