1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er Nissan Juke Nismo
0

Her er Nissan Juke Nismo

Her er Nissan Juke Nismo
0
0

Nismo har foretaget ændringer til chassiet, samt givet Nissans crossover et nyt look.

Som du nok har gættet nu, omfatter Nissan DeltaWings ‘halvt af alt’-strategi også motoren, some r en 1.6-liters turbo benzinmotor.

Siden det er motorsportsudgaven af 1.6-liters DIG-T enheden som fås i Juke, har Nissan valgt Le Mans som scenen for at afsløre den produktionsklare udgave af Nismo udgaven af deres crossover.

Dette er første skridt i forhold til at bringe Nismo brandet ud til et bredere europæisk publikum. Bilen har tiltrukket sig en del opmærksomhed på Nissans show stand, og det er imponerende taget i betragtning af at den holder parkeret ved siden af Nissan Juke R, en DeltaWing, en LMP2 racer og GT udgaver af GT-R og 370Z.

Mindst 200hk

Farverne hjælper muligvis – perlemorshvid med røde detaljer, ligesom konceptbilen. Den produktionsklare udgave har også fået bredere kofangere og større fælge, Nissan hævder at bodykittet forbedrer downforce uden at skabe vindmodstand.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

De præcise justeringer er endnu uvisse, men de vil naturligvis omfatte Nismos ændringer under motorhjelmen og i undervognen.

Selv styretøjet bliver ændret, og kabinen får et frisk pust med sporty detaljer fra Nismo, med røde syninger og skålsæder.

Bilen på standen ser ud til at være med CVT gearkassen, hvilket ikke vil falde i alles smag. Det er samme gearkasse som man får i den 190hk stærke, firehjulstrukne DIG-T der allerede er på markedet.

Man kan forvente mindst 200hk fra Nismo udgaven, og den vil være at finde hos forhandlerne primo 2013.