1. Home
  2. Bilnyheder
  3. HiPer-affjedring til Opel Insignia
0

HiPer-affjedring til Opel Insignia

HiPer-affjedring til Opel Insignia
0
0

Sofistikeret OPC-affjedring på vej til Insignia.I en alder hvor delte platforme og mekanisk homologering er altdominerende, er det sjældent at finde en fabrikant der tilbyder en kører-orienteret affjedringsopgradering på en masseproduceret model. Men det er netop hvad Opel planlægger at gøre, på den flåde-venlige Insignia.

 GTI-teknologi i firmaflyderen

Indtil videre, har 2.8-liters twin-turbo OPC modellen avendt en særlig affjedring, ved navn Hiperstrut. I store træk meget af det samme som Fords RevoKnucle og Renaults Perfohub, da Hiperstrut reducerer kræfternes hiven og trækken i styretøjet, med forbedret følelse i styretøjet som følge.
Resten af modellerne har en gængs MacPherson affjedring.

Nu vil Hiperstrut dog blive tilbudt som ekstraudstyr på den nye 195hk stærke BiTurbo diesel, sammen med 20-tommers fælge og firestemplede Brembo bremser, der hiver fat i 355mm ventilerede skiver.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Der er også rygter om at de forhjulstrukne udgaver vil få systemet. Det vil naturligvis fortsat være ekstraudstyr, men en tillokkende en af slagsen, der vil give firma p-pladsen lidt OPC-teknologi. Og vupti, pludselig ser Insignia mere attraktiv ud på firmabilslisten.