1. Home
  2. Bilnyheder
  3. HiPer-affjedring til Opel Insignia
0

HiPer-affjedring til Opel Insignia

HiPer-affjedring til Opel Insignia
0
0

Sofistikeret OPC-affjedring på vej til Insignia.I en alder hvor delte platforme og mekanisk homologering er altdominerende, er det sjældent at finde en fabrikant der tilbyder en kører-orienteret affjedringsopgradering på en masseproduceret model. Men det er netop hvad Opel planlægger at gøre, på den flåde-venlige Insignia.

 GTI-teknologi i firmaflyderen

Indtil videre, har 2.8-liters twin-turbo OPC modellen avendt en særlig affjedring, ved navn Hiperstrut. I store træk meget af det samme som Fords RevoKnucle og Renaults Perfohub, da Hiperstrut reducerer kræfternes hiven og trækken i styretøjet, med forbedret følelse i styretøjet som følge.
Resten af modellerne har en gængs MacPherson affjedring.

Nu vil Hiperstrut dog blive tilbudt som ekstraudstyr på den nye 195hk stærke BiTurbo diesel, sammen med 20-tommers fælge og firestemplede Brembo bremser, der hiver fat i 355mm ventilerede skiver.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Der er også rygter om at de forhjulstrukne udgaver vil få systemet. Det vil naturligvis fortsat være ekstraudstyr, men en tillokkende en af slagsen, der vil give firma p-pladsen lidt OPC-teknologi. Og vupti, pludselig ser Insignia mere attraktiv ud på firmabilslisten.