1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Honda runder 1 million solgte hybridbiler
0

Honda runder 1 million solgte hybridbiler

Honda runder 1 million solgte hybridbiler
0
0

Tilbage i november 1999 introducere Honda den første generation af Insight, og i dag er der solgt mere end 1 million Honda hybridbiler.

Den japanske bilproducent kunne i forgårs annoncere de allerede tilbage i slutningen af september 2012 rundede milepælen, hvilket dermed tog den 12 år og 11 måneder.
Hondas hybridsystem, IMA (Integrated Motor Assist), findes i dag i 8 forskellige bilmodeller som bliver solgt i 50 lande verden over.

Honda har dog stadig store forventninger til salget af hybridmodeller, hvorfor de for nylig introducerede tre nye hybridteknologier.

  • Honda vil fortsat udvikle det lette og kompakte 1-motor hybrid system, med det mål at opnå den bedste brændstoføkonomi blandt alle hybridbiler i de klasser hvor Honda konkurrerer. Forbedringer i elmotor-ydelse og batteri kapacitet, samt en nyudviklet gearkasse, vil bidrage til at udvide rækkeviden for den eldrevne del af drivlinjen.
  • Honda vil også udvikle et hybrid system med mere power, dette bliver et 2-motor system til mellemstørrelse biler.
  • Sidst men ikke mindst et høj effektivt 3-motor hybrid system. NSX’en vil blive udstyret med dette Super Hybrid SH-AWD system (Super Handling All Wheel Drive) med fokus på høj effekt og eminente køre- egenskaber.
Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Dermed vil Honda stadig arbejde målrettet efter deres globale miljøslogan, ”Blue Skies for Our Children”.