1. Home
  2. Baggrund
  3. Hyundai Genesis Coupé bliver nu lanceret i Europa
2

Hyundai Genesis Coupé bliver nu lanceret i Europa

Hyundai Genesis Coupé bliver nu lanceret i Europa
0
2

Indlæg om den nye Hyundai Genesis coupe som kommer til Europa!

Hyundai Genesis Coupé er i sig selv ikke nogen nyhed, da den blev præsenteret sidst år ved Frankfurt Motorshow, hvor den fik meget opmærksomhed af både gæster og journalister.Det er dog endnu ikke sikkert om vi kommer til at se den nye Hyundai Coupé i Danmark, som ellers vil tilbyde rigtig fine præstationer til en stærk pris!

Hyundai er igennem de senere år blevet et rigtig populært mærke for familiebiler, fordi man får meget bil, udstyr og garanti for sine pengene.

Vi har selv her på bilsektionen.dk testet Hyundai IX35 & I30 som er biler, hvor man får rigtig meget for sine penge.

Tilbage til Hyundai Genesis Coupé

Som man kan se på billederne, så er Genesis Coupé meget elegant og sporty designet. Specielt linierne på siden af bilen og oppe på køleren som går ned og samler sig ved fronten er vi fascineret af.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Hvis Genesis Coupé kommer til Danmark, så vil der være 2 forskellige motorer at vælge imellem. En 2.0 T med 214 hk som går fra 0-100 km/t på 8 sekunder (tophastighed 222 km/t), og kører 10,5 km/l.  – Pris: 499.995 kr.

Den store version er en 3,8 liters V6 med 303 hk, og som går fra 0-100 km/t på 6,3 sekunder (tophastighed på 240 km/t, og kører 10,1 km/l. – Pris: 599.995 kr.

Iflg. Hyundai’s egen beskrivelse så vil der også være plads til børn på bagsædet, selv i deres nye lækre Genesis sportsvogn.