1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hyundai Veloster præsenteres d.10 januar – Video
0

Hyundai Veloster præsenteres d.10 januar – Video

Hyundai Veloster præsenteres d.10 januar – Video
0
0

Hyundai er næsten klar til at vise deres nye nichebil som hedder Veloster. Den vil få premiere ved Detroit Motor show her i januar, og Hyundai har derfor ladet et lille teaser billede slippe ud, så vi spændt kan vente på at se mere.

Hvis du synes du har set Veloster før, så er det fordi at den allerede tilbage i 2007 blev præsenteret som konceptbil i Seoul. Veloster er en sammentrækning af velocity som betyder fart og roadster.

Hyundai Veloster bygget på Ceed

Hyundai Veloster vil være bygget på Ceed’s forhjulstrukne platform, hvor man regner med at en 1,6 liters benzinmotor med 138 vil være til rådighed, samtidig med at det også vil være meget sandsynligt at den vil blive justeret lidt ekstra, så man også kan vælge den 1,6 liters benzinmotor med hele 205hk i turboversion.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Veloster vil også være udstyret med Hyundai’s 6-trins dobbeltkobling gearkasse, hvilket gør den mere benzinøkonomisk og op til 7 % hurtigere i accelerationstid.

Derudover vil den har panorama-glastag samt højest sandsynlig i en 3 dørs og 5 dørs version.

Priser på Veloster

Hyundai har endnu ikke offentliggjort priserne, men man forventer at siden den skal være konkurrent mod Megane Coupe og VW Scirocco vil den være deromkring og nok endda en smule billigere.

Iflg. importøren af Hyundai i Danmark vil den være klar til de danske veje senere på året.

Når Detroit udstillingen åbnes d.10 januar for pressen, vil vi publicere flere billeder.