1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Idris prøver den nye Jaguar XE S
0

Idris prøver den nye Jaguar XE S

Idris prøver den nye Jaguar XE S
0
0

Idris Elba har i samarbejde med Jaguar lavet en dokumentar, som handler om Idris’ tur fra London til Berlin. Turen forgår i den nye Jaguar XE S.
Turen er godt 1.200 kilometer lang, og for at undgå at skulle kede nogen, går hans tur heldigvis forbi legendariske Spa Francorchamps.

Vi ved godt, at Idris slutter hans rejse i Berlin. Derfor springer vi til den sjove del, som er hans tur på Spa Francorchamps. Ikke nok med at Idris tager en omgang på banen, så får han selskab af selveste Martin Brundle, som selv hopper en tur bag rattet. Her giver han Idris en tur på Spa-banen, som han sikkert sent vil glemme. Banen er nemlig dækket af sne og slud.
Brundle nyder turen i en type bil, som normalt ikke har sin gang på banen. Det er jo ikke hver dag, man ser en sportssedan på en racerbane.

Brundle får lavet nogle rigtig fine powerslides rundt på banen, og Idris bliver da også en smule anspændt af dømme ud fra hans ansigtsudtryk.
Udover bare at lave powerslides testes også XE S’erens 0-100 tid. De 0-100 er overstået på blot 5,1 sekunder. Dette er takket være den 340 hestes V6 motor, og så stopper den først med accelerere ved 250 km/t, da begrænseren slår til.

Hele turen bliver offentligt gjort den 22. februar.

Læs også:  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+: Sporty og effektiv