1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Jaguar dropper C-X75 superbil
0

Jaguar dropper C-X75 superbil

Jaguar dropper C-X75 superbil
0
0

Jaguar har været i forrygende form på det seneste, og successen forventes at fortsætte med ankomsten af den længe ventede F-Type.

Men C-X75 vil ikke gøre den selskab. Som det blev rapporteret I dag, vil den radikale og smukke turbine-motoriserede hybridsportsvogn ikke blive en realitet, grundet den nuværende verdensøkonomiske situation.

En skam, da der var rigeligt at beundre ved konceptbilen, ikke mindst udseendet. Men også teknologien. Mens andre, navnligt Porsche med 918 Spyder, har forsøgt at kombinere eksisterende teknologi med elektrisk kraft for at besvare spørgsmålet omkring superbilens fremtiden, var Jaguars turbine-teknologi noget helt andet.

Prisvindende koncept

Og det blev påskønnet, bl.a. gennem prisen for ‘Mest relevante koncept’ ved North American Concept Vehicle awards, samt en pris fra Louis Vuitton for ‘Klassisk koncept’.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Måske var det erfaringerne med XJ220, der fik Jaguar til at smide investeringspengene til C-X75 andetsteds hen, men pengene kan ikke være helt spildt, da Jaguar har lært en god del om hybridteknologi i processen.

Ud af de fem prototype der blev færdiggjort, vil tre blive bortauktioneret.

tags: