1. Home
  2. Bilnyheder
  3. JAGUAR F-PACE bliver en performance-crossover
10

JAGUAR F-PACE bliver en performance-crossover

JAGUAR F-PACE bliver en performance-crossover
0
10

Den nye Jaguar F-Pace får verdenspremiere ved Frankfurt Motor Show i september, men allerede nu melder Jaguar ud, at den vil sætte standarden for dynamik og køreegenskaber!

F-Pace er nemlig udstyret med sportsvognsinspirerede undervognssystemer, der bliver testet på alle andre Jaguar-modeller – som typisk er lidt mere sportslige end en SUV. Jaguar går endda skridtet videre, og fortæller F-Pace bliver en performance-crossover udviklet til dig, der elsker at køre.

Jaguar fortæller dog de har fundet en måde at kombinere komforten fra en SUV med de sportslige køreegenskaber vi kender fra nogle Jaguar-modeller. Dermed er det ligemeget, om man kører på et snoet bjergpas, landevej eller med høj fart på motorvejen. F-Pace leverer respons og præcision med enestående raffinement og ro forklarer Jaguar.

“Ingen kompromiser eller undtagelser: Den nye F-PACE skulle være en ægte Jaguar med den dynamiske DNA.”

“Vi har testet dynamikken og køreegenskaberne til ekstremerne i alle slags omgivelser og under alle forhold. Resultatet er at den nye F-PACE, der er lige så medrivende og sjov at køre, som den er komfortabel og støjsvag. Så snart du stiger ind i bilen, kan du mærke, at det er et godt sted at være.” Mike Cross, Chief Engineer of Vehicle Integrity hos Jaguar

Bygger på en let aluminiumsarkitektur

For at sikre de præcise køreegenskaber er F-Pace baseret på Jaguars lette aluminiumsarkitektur, der ikke går på kompromis med komforten. Ophænget foran er de avancerede Double wishbone og Integral Link bag, hvilket hjælper med at stive karrosseristrukturen fuldt ud.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Servostyringen er desuden elektrisk, og hvis det fungerer ligeså godt som i den nye Jaguar XE S, så tyder det rigtig godt!

Firehjulstrækket hedder Torque On-Demand all-wheel drive system, og det sørger for F-Pace er smidig og kan levere sine kræfter på alle slags underlag og i al slags vejr – godt hjulpet på vej med Torque Vectoring-teknologien, som blev udviklet til F-Type i første omgang.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen eksakt lanceringsdato, men vi ved det bliver i 2106.