1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Jaguar tilføjer Sport- og speedpakker til XJ
0

Jaguar tilføjer Sport- og speedpakker til XJ

Jaguar tilføjer Sport- og speedpakker til XJ
0
0

Ved Dubai International Motor Show vil Jaguar lancere en sport- og speedpakke til XJ-modellen.

Langt de fleste ser kun Jaguar som en engelske herrevogn, men de to nye pakker lave om på dette, da en Jaguar sagtens også kan være sportslig.

Sportspakken:

Denne pakke kan købes alene, og ændrer bl.a. fronten og bunden af kofangeren, hvilket hjælper på bedre aerodynamik og stabilitet. Man finder dog også 20’’ fælge, røde bremsekalibre, luftindtag og kølergrill i sort pianolak.

Indeni vil der være læderbetrukne Jaguar Performance-sportssæder, som også kan ventilere med varm og kold luft. – Det gælder selvfølgelig også for bagsædepassagererne.

Speedpakken:

For at gøre brug af speedpakken skal man have en Jaguar XJ med kompressormotor. – Ydelsen bliver hævet fra 250 km/t til 280 km/t, hvilket er gjort ved justeringer i motorstyringen og softwaren. – For at få speedpakken skal man også købe sportspakken.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Man vil kunne tilkøbe sportspakken til alle modeller af Jaguar XJ undtagen XJS, mens det kun er modellerne med kompressormotor der kan gøre brug af Speedpakken.

Præsentationen af de nye pakker sker i Dubai i løbet af de kommende dage. – Priserne er endnu ikke offentliggjort, men vi holder dig selvfølgelig opdateret.